Bedrijf 1000 van 1000

Again Mat

Productinformatieblad

AFMETINGENDe Again®-matras is zowel verkrijgbaar in de standaardafmetingen als op maat.GEWICHTHet gewicht van de Again®-matras varieert tussen 29 kg (80 x 190) en 60 kg (160 x 200). De dichtheid van de Again®-matras is een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.TIJKDe slaapkant is bekleed met een tijk in wit, niet-doorstikt TENCEL van 500 g/m². Tencel is een zachte, ecologische stof gemaakt van cellulosevezel uit houtpulp van eucalyptus of bamboe. Deze vezel absorbeert anderhalf keer meer vocht dan katoen, dit zorgt voor een beter transpiratiebeheer en het vormt tevens een natuurlijke barrière tegen bacteriën en mijtachtigen.

De achterzijde is slipvast.

COMFORTLAAGSchuim met vormgeheugen, met ökotex 1-certificering. Door de warmte van het menselijk lichaam en de omgevingstemperatuur versoepelt deze laag zich om het lichaam comfortabel te omhullen en homogene ondersteuning te bieden.TUSSENLAAGDeze laag in latex staat in voor de elasticiteit van de Again®-matras.  De dichtheid van het latex is specifiek bestudeerd om de matras semi-stevig tot stevig te maken.KERNDe kern van de matras is gemaakt van polyurethaan met een hoge dichtheid. Deze laag ondersteunt de gebruiker en voorkomt verzakkingen even doeltreffend als een matras met pocketveren.BEDBODEM EN GEBRUIKElk vlak oppervlak is geschikt voor de Again®-matras. Het optimale comfort van de matras blijft gewaarborgd, ongeacht de kwaliteit of de aard van uw bedbodem.

De Again®-matras heeft één enkele slaapkant, u hoeft hem nooit om te draaien.

Again® is geschikt voor elke persoon die op zoek is naar een comfortabele, semi-stevige tot stevige matras.

10 JAAR GARANTIEDe Again®-matras is getest door een gecertificeerde, onafhankelijke en gespecialiseerde organisatie. Tijdens de uitgevoerde tests zijn de omstandigheden voor normaal gebruik over een periode van 10 jaar gesimuleerd. Op basis van dit onderzoek is de Again®-matras ingedeeld in de categorie “premiummatrassen”!

Jouw mening telt !

Meld je aan of registreer je om een reactie te plaatsen!

BEDRIJVEN IN DE KIJKER