Over CompanyGids

Wat is CompanyGids?

Tegenwoordig raadplagen potentiële klanten doorgaans allereerst internet als ze op zoek zijn naar een product of dienst. Bedrijven moeten er dus voor zorgen dat ze online prominent naar voren komen om klanten te trekken. CompanyGids is de ideale partner voor ondernemers om hun bedrijf online optimaal op internet te profileren.

Over ons

CompanyGids is al tien jaar actief om mkb’ers online te presenteren. Ook al heeft u een schitterende eigen website, u moet wel door de klant gevonden worden. En voor die bedrijfspromotie zorgt CompanyGids.

Hoe?

Onze accountmanagers overleggen met de klant welke trefwoorden voor uw bedrijf in de regio belangrijk zijn. De webdesigners en –redacteuren stellen op basis van de door u en ons besproken informatie wat er het best op uw site geplaatst kan worden om de bezoeker van uw site een prima indruk te geven van wat u te bieden heeft. Ook logo’s en foto’s vallen hieronder. Als u nog geen website hebt, kunt u ons de benodigde informatie ook per post sturen, per fax of via een mail.

Regionaal bereik

CompanyGids garandeert dat uw bedrijfsvermelding via trefwoorden uitstekend vindbaar is in uw regio. U kunt desgewenst onze service uitbreiden met Google Places, opdat de regionale zichtbaarheid nog groter wordt. Op die manier is uw bedrijfsinformatie voor mogelijke klanten 24 uur per etmaal zichtbaar. Dankzij een duidelijke weergave van uw contact- en adresgegevens bent u altijd bereikbaar om uw diensten of producten af te laten nemen. Onze overzichtelijke en snelle zoekstructuur garanderen dat uw bedrijf buitengewoon snel door potentiële klanten gevonden wordt. Vaak is één zoekterm voldoende.

Snelle interactie met klanten

Is een klant geïnteresseerd geraakt in uw product of service dan kan hij een aan uw bedrijfsvermelding gekoppeld contactformulier invullen om bijvoorbeeld nadere informatie of een offerte aan te vragen. U kunt dan zo snel als u dat wenst heel eenvoudig met een druk op de knop uw klant de gevraagde informatie e-mailen.

Geïnteresseerd geraakt in CompanyGids?

Mocht u na lezing van onze mogelijkheden warm lopen voor onze diensten, denkt u erover om meteen een bedrijfsvermelding aan te vragen of vindkt u dat een SEM-bundel (dat houdt in alles in één keer regelen) het beste voor uw bedrijf is? Vult u dan uw bedrijfsgegevens in op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.