Bedrijf 1000 van 1000

@workshop

@WorkShop is een jonge en dynamische klein- en groothandel waar u terecht kan voor onder meer beschermkleding, bedrijfskleding, horecakleding, vrijetijdskleding, promokleding en kleding voor de medische, verzorgende en beauty/wellness-sector.

@WorkShop richt zich vooral naar particulieren, zelfstandigen, verenigingen, scholen en bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring in de verkoop van werkkleding kunnen wij terugvallen op een gedegen technische kennis en een breed netwerk van contacten.

Tegenwoordig is het dragen van werkkleding veel aangenamer en comfortabeler geworden dankzij de optimale combinatie van materialen en functionaliteit. Ook de vormgeving en het uitzicht heeft de laatste jaren een serieuze face-lift gekregen, waardoor de saaie en vormloze kleding voorgoed verleden tijd is.

Ons productaanbod wordt continue bijgewerkt en aangevuld. Mochten er toch producten ontbreken of heeft u specifieke vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Daarnaast kan @WorkShop uw bedrijf of vereniging een heel eigen look en imago geven dankzij het personaliseren van de kledij met het eigen logo of huismerk. Dit kan via bedrukking of borduring.

Wij zijn verdeler van Portwest, Sioen, Mascot, Karlowsky, De Berkel, James&Nicholson, Myrtle Beach, Claude De Barsac, Emma, Dassy, Base, Wrangler, Buff, Safety Jogger, Diadora en nog vele andere merken.

'Like' ons op Facebook! Zoals iedereen is ook @WorkShop mee met zijn tijd. Op onze facebookpagina www.facebook.com/atworkshop zal u regelmatig nieuws over nieuwe artikelen terugvinden. Indien u onze pagina 'liked', blijft u sneller op de hoogte van alle nieuwtjes, gebeurtenissen en kortingen van @WorkShop.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief via www.atworkshop.be en ontvang automatisch en regelmatig onze promoties en nieuwe producten in uw mailbox!

Jouw mening telt !

Meld je aan of registreer je om een reactie te plaatsen!

BEDRIJVEN IN DE KIJKER