Bedrijf 1000 van 1000

CultuurCafé De Bottelarij

De bezoekers van de Bottelarij kunnen genieten van Limburgse bieren en allerlei streekgerechten, maar ook van een multiculturele keuken. Deze keuze is gemaakt doordat de Bottelarij werkt vanuit de sterkten van mens en omgeving. Deze combinatie versterkt elkaar en daagt ons iedere dag opnieuw uit.
 
We bieden voor elk wat wils: overheerlijke zelfgebakken taarten,  zoete en hartige pannenkoeken, stoofvlees met streekproducten, een Irakees, Indisch of Afghaans gerecht, een uitgebreid assortiment Limburgse bieren, thee en koffie’s met veel verschillende smaken en garnituren.
 
Spring binnen en laat je verrassen en verwennen!
 
De Bottelarij is vooral een hartelijk huis waar het fijn is om te vertoeven. Architectuur, kunst en cultuur hebben een bijzondere plaats, met respect voor wat er ooit was, met liefde voor wat er nu is en  zorg voor wat het later kan worden.
Het hele Bottelarijteam ontvangt je met veel hartelijkheid, humor en spontaniteit om authentiek en puur te komen genieten van onze overheerlijke keuken en ons cultureel aanbod.Jouw mening telt !

Meld je aan of registreer je om een reactie te plaatsen!

BEDRIJVEN IN DE KIJKER